Ekillaskolan - där ditt intresse skapar lust att lära

Ekillaskolans uppdrag är att skapa förutsättningar för eleverna att utifrån sina egna förutsättningar utveckla de kunskaper och färdigheter som krävs för vidare studier och ett livslångt lärande.

Alla elever vid Ekillaskolan ska bli sedda och bekräftade.

Elevernas lärmiljö ska vara stimulerande, eleverna ska känna sig trygga och studiero ska råda under lektionerna.

____________________________________________________ 

Ett fel inträffade

De markerade fälten måste fyllas i


Nyheter på Ekillaskolan

Välkommen till läsåret 19/20 på Ekillaskolan Varmt välkommen till ett nytt läsår måndag 20/8
Ny rektor på Ekillaskolan Ny rektor på Ekillaskolan blir Ylva Hultblad Hederfors som även är rektor för Valstaskolan idag. Ylva kommer därmed att axla rektorsrollen på båda skolorna.
Information till medarbetare, elever och vårdnadshavare vid Ekillaskolan Karin Sagbrant kommer att sluta efter 2 år som rektor på Ekillaskolan. Karins sista arbetsdag blir den 31 augusti.
Påminnelse till vårdnadshavare om skolskjutsansökan Vi vill påminna om att vi vill ha in alla nya skolskjutsansökningar för läsåret 2018/2019 senast den 30 april
Lovskola på sommarlovet vecka 25-27 BUF arrangerar lovskola för åk 6-9 med start måndagen efter skolavslutningen. Det erbjuds sv/sva, eng , ma och simning.
Information från skolledningen Vi har idag haft problem med värmen på skolan då det har varit elavbrott under helgen. Det har varit kallare än vanligt i vissa av våra klassrum och vi har behövt göra en del lokalförflyttningar. I övrigt har undervisningen flutit på som vanligt.
Ny lärplattform Allt du behöver veta om IST Lärande
Inbjudan till föreläsning om våldsprevention Personal från socialtjänsten, kvinnojouren, fältarbetarna mm. kommer att vara med oss. Vi hoppas att många kan komma
Snart dags för utvecklingssamtal Torsdag 1/2 är det dags för vårterminens utvecklingssamtal
Inför skolstarten Nu är det mindre än en månad kvar innan skolan startar på nytt och vi tänkte här lista lite nyheter inför skolstarten.
Möte för vårdnadshavare Onsdag 19/4 kl 18:30 - 20:00 är alla vårdnadshavare till elever på Ekillaskolan varmt välkomna till Ekillaskolans aula för en mycket intressant informationskväll gällande det förebyggande arbetet kring alkohol, narkotika och tobak.
Inget öppet hus Ingen av Sigtunas kommunala högstadieskolor kommer att ha öppet hus vt 2017

Dela på

Dela till Facebook Dela till Twitter Dela till LinkedIn Dela med e-post
Synpunkter & felanmälan Kontaktinformation